Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdivenine ehil edinmek eke bir avantajdır. Kuşkusuz bu avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra yasal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan yüksek binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Ancak şüphesiz bir yangın merdivenine sahip çıkmak bâtınin binanızın yeni olması ya da dolgunca faik olması gerekmemektedir.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Kanatlar içre yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için takviye plakaları mevcuttur.

Projeye en yaraşır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı Yangın Kapısı Fiyatları tamam suhuletle açılan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile Yangın Kapısı Fiyatları emin hale getirilmektedir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 set yegâne kanat kapı gönderme edilebilir. Yangın Merdiveni Kapısı Kasaların bile monte olması gerçek nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Kapısı omurga amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan kuruluşlabilmekle birlikte henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun omurga sebebi nokta kaybına asıl vermemesi ve henüz az maliyetle fiilin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, sevap şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın vakaları biröte kuruluşda en pıtrak önlaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere yol açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çhileışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Report this wiki page